OKUL ÇEVRESİNDE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yönetmelikle okullara duyurduğu “öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları” kapsamındaki uygulamada öğrenciler birçok sosyal sorumluluk projeleriyle birbirleri ile yarıştılar. Okulumuz 9/C ve 10/A sınıfı öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuzun çevresini ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdiler. Okulumuz fizik öğretmeni Cemalettin TAHTACI danışmanlığında İstanbul Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Pendik Belediyesi’nden temin edilen fidanlar farklı zaman dilimlerinde okulumuzun uygun alanlarına dikildi. Ayrıca fidanların bakım ve sulama işlemleri de aynı proje kapsamında titizlikle yürütülmektedir. Bu projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarken fidan desteğinde bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

15.04.2024 40